Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се слагат прагове на Алфа 156?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как се слагат прагове на Алфа 156?

Здравей те искам да разбера има ли някаква философия? Какво ще ми е нужно за да ги сложа, какъв Силикон да си купя и преди или след като са сложени да се боядисат?
    Ако е преди, силикона, който ще изхвръкне как се маха?
    Гледам, че имат и щифтове отстрани, нужно ли е и аз да дупча странично прага за да ги захващам и за там? Какви щипки са ми нужни?
    Каква марка е силикона и колко като количество ще ми трябва?

П.С. Сега видях, че има такава тема, моля за извинение.
    Last edited by Versace; d.m.y г., 21:37.
    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

С любов колега, с любов се слагат

Сега да ти обесня. Недей да дупчиш. Купи си силикон на Soudal. Има един за плувни басейни се води. Прозрачен. Лепи страшно, съхне бързо и се разлепя само със специален такъв препарат на Soudal.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Колега за този продукт ли говориш http://www.fixall.eu/fixall/index.ph...mid=38&lang=bg или този http://www.fixall.eu/fixall/index.ph...mid=45&lang=bg ?

Колега ако ти е възможно да кажеш точно кой продукт на Soudal да взема ще ти бъда много благодарен.
      Last edited by Versace; d.m.y г., 22:38.
      Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Fixall Crystal
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Благодаря

Comment

Working...
          X